ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιος το διοργανώνει;

Το 2ο  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με θέμα ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ διοργανώνεται από τη Νομική Βιβλιοθήκη & τον Όμιλο Economia.

Πως επικοινωνώ με την οργανωτική Επιτροπή;

Καθημερινά μέχρι την ημέρα του Συνεδρίου στα τηλέφωνα 210 3678920 – 210 3678800, fax 2103678922, email: nbekpaidetiki@nb.org

Πότε γίνεται;

Το 2ο  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με θέμα ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.

Ποιες είναι οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου;

Οι ώρες διεξαγωγής του Συνεδρίου είναι από τις 09:00 (ώρα έναρξης εγγραφής των συνέδρων) μέχρι τις 18:15 (λήξη εργασιών του συνεδρίου).

Πού γίνεται;

Στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens

Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 (Πλατεία Καραϊσκάκη) , Αθήνα
Πλησιέστερος σταθμός «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ» (απόσταση 1 λεπτό με τα πόδια)

Χάρτη της περιοχής του ξενοδοχείου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Προ-εγγραφή / Εγγραφή στο συνέδριο

Προκειμένου να συμμετάσχετε στις εργασίες του συνεδρίου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που βρίσκεται στο σύνδεσμο «εισιτήρια» στο κεντρικό μενού του site, Ακολούθως και με την ολοκλήρωση της προ-εγγραφής, θα λάβετε στο email που δηλώσατε, το «e-ticket» μαζί με σχετικές οδηγίες.

Check in / Παραλαβή υλικού συνεδρίου

Στη γραμματεία του Συνεδρίου που θα βρίσκεται, επιδεικνύετε το e-ticket που έχει αποσταλεί στο email που δηλώσατε κατά την online προ-εγγραφή σας και παραλαμβάνετε το badge και το υλικό του συνεδρίου. Στην περίπτωση που δεν έχετε λάβει το e-ticket ή δεν το έχετε μαζί σας, δηλώνετε το ονοματεπώνυμό σας.

Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει προ-εγγραφή, θα πρέπει να συμπληρώσετε την έντυπη φόρμα που θα βρείτε στη γραμματεία και κατόπιν θα παραλάβετε το badge και το υλικό του συνεδρίου.

Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα;

Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόγραμμα» από την αρχική σελίδα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική επιτροπή στο τηλέφωνο 210 3678920

Πώς θα μπορούσα να αποκτήσω το υλικό του Συνεδρίου;

Οι σύνεδροι με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν από την γραμματεία το υλικό του Συνεδρίου. Οι παρουσιάσεις θα βρίσκονται στην επίσημη εφαρμογή του συνεδρίου ATTEND by Nomiki Bibliothikiwww.nbevents.org  και θα μπορούν να γίνουν download έπειτα από Σύνδεση στο my attend menu με κωδικό που θα σας δοθεί την ΗΜΕΡΑ του Συνεδρίου. Οι παρουσιάσεις θα μπορεί να γίνουν download και 10 μέρες μετά τη λήξη του Συνεδρίου.

Πώς μπορώ να θέσω ερωτήματα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου;

Οι σύνεδροι με την εγγραφή τους  στο MY ATTEND MENU, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του πεδίου ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ, που θα ενεργοποιηθεί την ημέρα του Συνεδρίου, να θέσουν ερωτήματα στους εισηγητές, επιλέγοντας την εικόνα του εισηγητή στον οποίον θα ήθελαν να αποστείλουν το ερώτημά τους. Στο τέλος κάθε ενότητας, θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.

Πώς μπορώ να κάνω αξιολόγηση του Συνεδρίου;

Οι σύνεδροι με την εγγραφή τους  στο MY ATTEND MENU, θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του πεδίου ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, που θα ενεργοποιηθεί την ημέρα του Συνεδρίου, να αξιολογήσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Συνεδρίου. Η γνώμη σας μετράει για εμάς.

Ποιες είναι οι γλώσσες του Συνεδρίου;

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι Ελληνικά